BelidBelid är ett företag som sedan 1969 tillverkar belysning till kontor och hem. Belid är ledande när det gäller egen design och produkt utveckling – speciellt med tanke på framtidens krav på låg energiförbrukning. Med kunskap och erfarenhet tar de fram egen design som är stilren och funktionell. De garanterar dig svensktillverkade produkter av mycket hög kvalité – framställda med stort kunnande och stor omsorg.

Belid är ett av mycket få belysningsföretag i Sverige med all produktion under ett tak. De hanterar hela processen från idé till färdig produkt. Ljus i Hem och Belid har samarbetat sedan vi öppnade vår butik 1994 och under hela denna tid har vi kunnat garantera våra kunder bästa produkterna till bästa priser och kvalite. Vi har samma tanke – Belid & Ljus i Hem – överträffa kundens förväntningar samt hålla hög kvalité.
Kategoria

Ikkunavalaisimet Kattolamput kattovarjostin Kohdevalaisimet Kylpyhuone Lampunvarjostimet Lattiavalaisimet Lisälaitteet Plafondit Puutarhavalaisimet Pöytävalaisimet Riippuvat valaisimet Seinävalaisimet Valaisinkiskot Valaisinkuvut Valonlähteet
Väri

Antik Beige Blå Brun Grå Grön Koppar Krom Mässing Opal Röd Silver/Alu Svart Vit Övrigt
Materiaali

Glas Metall Plast Textil Trä Övrigt
Hintu
Lähellä

Näytä (

) osumaa