Toimitus

Kun ostat meiltä, ALV sisältyy aina ilmoitettuun hintaan. Yli 100 euron tilaukset toimitetaan ilmaiseksi Ruotsissa. Tämän summan alittavista tilauksista veloitamme 15€ kuljetusta varten.
Toimitamme kaikki tuotteet ja tarvikkeet yhteistyössä DHLin kanssa.

HUOM! Noutamattomia paketteja käsitellään samoin kuin palautettavia paketteja. Niistä veloitetaan 15 euron palautuskulut.

Jakelija

Tilaukset toimitetaan lähimpään postiin.
Saat ilmoituksen saapuneesta paketista sähköpostitse ja sen jälkeen tekstiviestinä. Noutamattomista paketeista lähetetään muistutus osoitteeseesi.
Noutaessasi paketin tarvitset voimassa olevan henkilötodistuksen. Postipakettia säilytetään postitoimistossa 14 päivää saapumispäivästä lähtien.

Kotiinkuljetus

Kotiin toimitus arkisin päiväsaikaan (klo 8.00–17.00) tai illalla (klo 17.00–21.00). Valittavissa oleva aikaväli voi vaihdella alueesta riippuen.
DHL lähettää tekstiviestin, kun paketti on saapunut viimeiseen terminaaliin. Viestistä käy ilmi toimitukselle valittavissa oleva aikaväli.
Voit valita toimitusajan vastaamalla tekstiviestiin. Siksi kannattaa ilmoittaa voimassa oleva matkapuhelinnumero.
Jos valittu toimitusaika menee ohi, voit ottaa yhteyttä DHLiin soittamalla numeroon +4922892959595 uuden toimitusajan valintaa varten. Siinä tapauksessa DHL on oikeutettu veloittamaan aiheutuneet kustannukset. Tiedot erityisehdoista osoitteessa: DHL 

Kotiinkuljetus pakkauslavalla

Painavat ja suuret lähetykset toimitetaan pakkauslavalla katutasolle arkipäivisin klo 9.30–11.30 ja 13.30–15.30. Posti ottaa sinuun yhteyttä sopivaa toimituspäivää ja likimääräistä ajankohtaa varten.
Kannattaa siten ilmoittaa voimassa oleva matkapuhelinnumero, jotta sinut voidaan tavoittaa päiväsaikaan. Jos valittu toimitusaika menee ohi, voit ottaa yhteyttä postiin soittamalla numeroon  +4922892959595 uuden toimitusajan valintaa varten. Siinä tapauksessa posti on oikeutettu veloittamaan aiheutuneet kustannukset. Tiedot erityisehdoista osoitteessa: DHL

Huolitsijat – Toimitusajat

Toimitusaika on yleensä 2–9 arkipäivää riippuen siitä, onko tuotetta keskusvarastossamme vai onko se tilattava toimittajan varastosta. Yritämme kaikkemme, jotta saat tuotteet mahdollisimman nopeasti. Jos toimitusaika pitenee, otamme aina yhteyttä sähköpostitse. Silloin voit tietenkin halutessasi peruuttaa tilauksesi tai muuttaa sitä. 

Toimitusvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat meiltä tilausvahvistuksen sähköpostitse.
Saat sähköpostitse myös tilausvahvistuksen, kun tuote/tuotteet lähtevät varastostamme ja tekstiviestin, kun tilaus on jakelijalla.

Kuljetusvauriot

Katso Palautukset--> Kuljetusvauriot

Perille saapumattomat tilaukset

Jos toimitus ei saavu perille, soita meille numeroon +46 011-300 45 58 tai lähetä sähköpostia osoitteeseen support@ljusihem.fi