Baca Lighting
Baca Lighting är en del av Revvma EL AB och grundades 2003. Företagets grundidé var att skapa en sofistikerad, produktiv, pålitlig och energieffektiv belysningslösning för hemmamiljö, kontor, handel, industrier, offentliga miljöer och mycket mer.
Vårt mål är att leverera en elegant och ett mer prisvärt sätt att kontrollera och automatisera belysning, musik, video, säkerhet och energi i ett litet rum eller genom hela byggnaden. För att uppnå detta investerar vi i forskning och utveckling i vårt eget sortiment av professionella armaturer och vi är också Sveriges enda distributör av Philips Dynalite styrsystem sedan 2007 – i och med det kapas alla mellanled.
Idag jobbar vi på Baca Lighting och våra certifierade integratörer med hem och företag för att leverera en fullt intergrerbar belysningskontroll och byggnadsautomationslösningar.
Vi vet att livet blir enklare genom att få alla system att arbeta tillsammans. Med vårt system Philips-Dynalite som stomme kan vi samverka med de flesta märkena inom konsumentelektronik, energi, belysning och larmsystem. Detta för att säkerställa ett ständigt växande av system som arbetar tillsammans i ditt hem eller företag vilket leder till ett användarvänligt system.

Våra kunder: H&M i Stockholm, Kuehne + Nagel, Kungliga Biblioteket, Lunds Universitet, Malmö Bellevuestadion, Malmö Stadsbibliotek, Nordiclights Hotel, Platinum Cars, Scandic Hotel Group, Svenska Kyrkan, Husfabrikanter, Bilhallar mm, mm.
Kategoria

Kattolamput Kohdevalaisimet Kylpyhuone Lisälaitteet Puutarhavalaisimet Seinävalaisimet Upotetut spotit Valaisinkiskot
Väri

Grå Krom Silver/Alu Svart Vit
Materiaali

Aluminium Betong Metall Plast
Hintu
Lähellä

Näytä (

) osumaa

BLK.19 Alu
40€
Baca Lighting
BLK.19 Svart
40€
Baca Lighting
PIPE vit 36°
100€
Baca Lighting
BEN.1 Alu
10€
Baca Lighting
PIPE vit 60°
100€
Baca Lighting
Takkåpa-Vit
13€
Baca Lighting